Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του Γιάννη Ιωαννίδη στο νομό Ν.Πέλλας

 Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια», Γιάννη Ιωαννίδη υποδέχθηκε στο νομό Πέλλας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του νομού, Γιάννης Ανδρίτσος. Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Εδεσσας όπου ενημερώθηκαν από τον διοικητή για τα προβλήματα των δύο νοσοκομείων του νομού Πέλλας.


Η έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και η μεταφορά της μονάδας τεχνητού νεφρού από το ημιϋπόγειο στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Εδεσσας ήταν τα θέματα αιχμής για τα οποία οι κύριοι Ιωαννίδης και Ανδρίτσος δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ανδρίτσος τόνισε: «Ολοι μαζί, ενωμένοι χωρίς μικροκομματικές αντιλήψεις, πρέπει να δουλέψουμε ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς οι δομές υγείας στο νομό μας είναι σε άθλια κατάσταση και είναι υποχρέωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης να δώσει λύσεις. Σημαντική προϋπόθεση είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στα νοσοκομεία. Υπάρχουν χωριά όπως ο Αρχάγγελος ή η Αγία Φωτεινή με δρόμους χωρίς διαγράμμιση ή φωτισμό και η διακομιδή ενός έκτακτου περιστατικού είναι πραγματικά δύσκολη».

 Οι κύριοι Ιωαννίδης και Ανδρίτσος αναφέρθηκαν στην κακή κατάσταση γενικότερα του οδικού δικτύου του νομού επισημαίνοντας ότι είναι ο νομός Πέλλας είναι το μοναδικό κομμάτι της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν συνδέεται με εθνικούς δρόμους καταδικάζοντας την περιοχή σε απομόνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.